Επιχειρηματικότητα
Μόδα και Δημιουργική Επιχείρηση

Δικτύωση, μόδα και δημιουργία

Lesson
Materials

Διάρκεια: 1 ώρα

Έκβαση μαθήματος: Στο τέλος αυτής της Ενότητας, ο εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει τις βασικές συμβουλές δικτύωσης και θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το δίκτυό του.

Entrepreneurial competences

IDEAS AND OPPORTUNITIES RESOURCES INTO ACTION
Spotting opportunities x Self-awareness and self-efficacy x Taking the initiative x
Creativity Motivation and perseverance Planning and management
Vision Mobilising resources Coping with uncertainty, ambiguity and risk
Valuing ideas x Financial and economic literacy Working with others x
Ethical and sustainable thinking Mobilising others x Learning through experience x
Γνώση Δεξιότητες
Η σημασία της δικτύωσης στη βιομηχανία μόδας και τη δημιουργία Πώς να δικτυωθείτε στη βιομηχανία και τη δημιουργία της μόδας
Μια ώθηση για τη δημιουργικότητά σας Περιβάλλετε τον εαυτό σας με το καλύτερο για να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας

Προσωπική ιστορία

Mia Pailodze (σελ. 44-46): γεννήθηκε στην Αμπχαζία και μετά ήρθε στην Ιταλία, όπου υπέβαλε αίτηση στο Accademia di Belle Arti στο Παλέρμο για να σπουδάσει μόδα. Το 2016 η θεία της της είπε για έναν διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές στη Γεωργία. Η πρώτη της συλλογή SicilyAMO ήταν μια μεγάλη επιτυχία, άρθρα για αυτό δημοσιεύθηκαν στο Vogue Russia, το Officiel Ukraine κ.λπ. Έτσι δημιουργήθηκε η μάρκα της. Η Mia λέει ότι η σύνδεσή της με την Ιταλία την βοηθά να είναι πιο επιτυχημένη στην αγορά της Γεωργίας. Βρίσκει κυρίως τους πελάτες της μέσω Διαδικτύου, κοινωνικών μέσων και εβδομάδων μόδας. Η εβδομάδα μόδας είναι πάντα μια υπέροχη διαφήμιση για έναν σχεδιαστή. Σχεδιάζει επίσης να συνεργαστεί με bloggers στο εγγύς μέλλον, αλλά εξακολουθεί να σχεδιάζει όλες τις λεπτομέρειες. «Αν θα δωρίσω ένα blogger με ένα σακάκι και αφού το φορέσει, θα λάβω 10 παραγγελίες για το ίδιο σακάκι, πρέπει να είμαι έτοιμος να τους παράσχω».

Αυτή η ιστορία μπορεί να προωθήσει τη σημασία των κοινωνικών δικτύων και δικτύωσης στη βιομηχανία μόδας.

Έγγραφα/Άρθρα:

Websites:

Videos και tutorials:

https://www.youtube.com/watch?v=K36uZgYEBOU (Λίγο παραπάνω από 11 λεπτά - αλλά μπορεί να είναι ενδιαφέρον ως μαρτυρία ενός σημαντικού ατόμου στη βιομηχανία της μόδας)