Επιχειρηματικότητα
Μόδα και Δημιουργική Επιχείρηση

FAS5-A2. Τρόπος χρήσης κοινωνικών δικτύων: χρήση κοινωνικών δικτύων για προώθηση

Topic
Materials

ΩΡΑ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ (ΣΕ ΛΕΠΤΑ): 50’

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε αυτήν τη δραστηριότητα, θα μάθετε τις διάφορες χρήσεις των κοινωνικών δικτύων και πώς να προωθήσετε ένα προϊόν χάρη σε αυτά. Θα επικεντρωθούμε στον τρόπο δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου, για να βελτιώσουμε τη διάδοση ενός προϊόντος.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ:

ΜΑΘΕΤΕ

Είναι ένας τρόπος κατανόησης που ικανοποιεί τη ζήτηση ενός δυνητικού πελάτη. Σύμφωνα με έρευνα της αγγλικής ΜΚΟ Hubbub, το 79% των 1.000 νέων μεταξύ 18 και 25 ετών παραδέχτηκε ότι επηρεάστηκε από τα κοινωνικά δίκτυα για το στυλ τους, με επικεφαλής το Instagram (55%) Η ιστορία του Sezane, μιας γαλλικής μάρκας: Η νεαρή επιχειρηματίας, η Morgane Sézalory, ξεκίνησε με την πώληση των vintage ρούχων της αδερφής της, προσαρμοσμένη από αυτήν στο eBay. Αυτά τα ρούχα πουλήθηκαν τόσο γρήγορα που το 2007, η νεαρή γυναίκα άνοιξε το πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα για vintage ρούχα. Η μάρκα είναι επομένως τα δικά της μέσα, με πραγματική ταυτότητα Ιστού, που χαρακτηρίζεται από συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Το Sézane έχει το δικό του σύμπαν, με εκλεπτυσμένο στιλ, προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γαλλία. Για τη Morgane Sézalory, το Instagram είναι ένα τέλειο εργαλείο επικοινωνίας, καθώς οι πελάτες της σχολιάζουν, αρέσουν ή μοιράζονται τις δημοσιεύσεις της. Δημιουργεί έναν άμεσο σύνδεσμο μαζί τους. Το Instagram εγκατέστησε πρόσφατα διάφορες λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να διευκολύνουν την αγορά, όπως η εμφάνιση της τιμής ενός ρούχου σε μια φωτογραφία ή η απευθείας ανακατεύθυνση στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μέσω αυτού του παραδείγματος, καταλαβαίνουμε τη σημασία του Instagram και των κοινωνικών δικτύων, επειδή είναι ένας νέος τρόπος προώθησης ενός προϊόντος. Πως? Δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο μέσω ποικίλων εφαρμογών. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας, να τραβήξετε φωτογραφίες για να προωθήσετε το προϊόν σας κ.λπ. Βοηθώντας πραγματικά τις εφαρμογές: Snapseed: επιτρέπει τόσο απλό όσο και δημιουργικό ρετουσάρισμα Color Pop Effects: διευκολύνει την πραγματοποίηση ακριβούς χρωματισμού και τη χρήση διαφορετικών φίλτρων InShot: σας επιτρέπει να δημιουργείτε κολάζ εικόνων και να εργάζεστε με βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές στο Google Play και το Apple Store.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ

Τώρα είναι η σειρά σας να δημιουργήσετε τη δική σας καμπάνια για την προώθηση του προϊόντος σας. Για να φτιάξετε τη φωτογραφία σας, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στον παρακάτω σύνδεσμο και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές που αναφέρονται:

https://sproutsocial.com/insights/how-to-take-good-instagram-photos/

Για περισσότερες λεπτομέρειες: σύνδεσμος στους Απαιτούμενους πόρους. Έχετε 30 λεπτά για να τραβήξετε τη φωτογραφία σας. Μην ξεχάσετε να ενοποιήσετε τις φωτογραφίες σας για έναν επιτυχημένο λογαριασμό Instagram. Δημοσιεύστε στο διαδίκτυο λάβετε σχόλια! Εάν τα αποτελέσματα δεν φτάσουν στις προσδοκίες σας, δοκιμάστε ξανά.