Επιχειρηματικότητα
Μόδα και Δημιουργική Επιχείρηση

FAS6-A1. Τι είναι η δικτύωση; Πώς να δικτυωθείτε στη βιομηχανία μόδας;

Topic
Materials

ΩΡΑ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ (ΣΕ ΛΕΠΤΑ): 25’

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε αυτήν τη δραστηριότητα, θα μάθετε τι είναι η κοινωνική δικτύωση και πώς να δικτυωθείτε.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΘΕΤΕ

Η δικτύωση μπορεί να γίνει κατανοητή ως ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών μεταξύ ατόμων με κοινό επάγγελμα ή ειδικό ενδιαφέρον. Η συνάντηση επαγγελματιών είναι μια ευκαιρία να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας. Μέσα από αυτό το μάθημα, θα επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι η δικτύωση και πώς να το κάνουμε στη βιομηχανία μόδας. Η δικτύωση χρησιμοποιείται από επαγγελματίες για να επεκτείνει τον επιχειρηματικό τους κύκλο, να ανακαλύψει ευκαιρίες εργασίας στους τομείς τους και να αυξήσει την ευαισθητοποίησή τους για τις ειδήσεις και τις τάσεις στον τομέα της μόδας ή στον ευρύτερο κόσμο. Μια έκθεση που συγκέντρωσε 600 επαγγελματίες μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών στους κλάδους της μόδας, της πολυτέλειας και των καλλυντικών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και 200 ​​επιρροές, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 78% των εταιρειών έχουν εφαρμόσει μια εκστρατεία μάρκετινγκ με τη συμμετοχή επιρροών το 2017. Χάρη στη δικτύωση θα μπορείτε: -Συναντήστε πιθανούς συνεργάτες, προμηθευτές και επηρεαστές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επωνυμία σας. – Περιβάλλετε τον εαυτό σας με το καλύτερο για να βελτιώσετε την αξία του προϊόντος σας Η δικτύωση είναι απαραίτητη και μπορεί να μάθει. Εδώ είναι 10 DOS & ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για το πώς να δικτυωθείτε στη βιομηχανία μόδας: https://fashionista.com/2013/07/10-dos-donts-on-how-to-network-in-fashion-straight-from-the-pros Η δικτύωση είναι δυνατή ακόμα και όταν δεν έχετε συνηθίσει. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να δικτυωθείτε ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο (12 ’): https://www.youtube.com/watch?v=Cj98mr_wUA0

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ

Τώρα είναι η σειρά σας να πείσετε τους ανθρώπους και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με έναν καινοτόμο τρόπο. Έχετε 60 δευτερόλεπτα για να εισαγάγετε τον εαυτό σας και τη δραστηριότητά σας έτσι ώστε το άτομο να σας θυμάται.

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την παρουσίασή σας:  https://www.youtube.com/watch?v=Lb0Yz_5ZYzI (6 ’)